Rendang

Rendang

Tan, Maureen
Hobby & Vrije tijd
9789048871292
Product is: Leverbaar
Voorraad Winkel: Nee
Levertijd: Verwacht vanaf: 11-10-2024


€ 32,99

 

Wereldwijd gezien is Rendang een van de bekendste gerechten uit de Indonesische keuken. Op West-Sumatra, waar Rendang oorspronkelijk vandaan komt, is het echter geen gerecht, maar een bereidingswijze waarvan de verschillende stadia - van natte curry tot aan gekaramelliseerd en volledig ingekookt - eindeloos veel fantastische gerechten opleveren. Daarover gaat dit boek.

In Rendang vind je traditionele, regionale stoofgerechten zoals ze bereid worden op Sumatra en mijn eigen recepten, met ingrediënten die ik graag gebruik. Denk aan de traditionele rendang daging, met rundvlees, maar ook allerlei andere stoofgerechten met vlees. Of een vegetarische rendang, met aardappels, jackfruit, krokant gebakken cassave, bonen, tofu, tempé en allerlei verschillende soorten groenten. Maar ook vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en orgaanvlees worden gebruikt - zo lang het eindresultaat maar echt héél lekker is.

No reviews

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken op onze website gebruik van cookies.

Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.