Technieken en recepten voor het roken va

Technieken en recepten voor het roken va

Davis, Ardie A.
Hobby & Vrije tijd
9789048316502
Product is: Tijdelijk niet leverbaar
Voorraad Winkel: Nee
Levertijd: Onbekend


€ 7,99

 
Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan!Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!'Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.'? Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin
No reviews

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken op onze website gebruik van cookies.

Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.